Kennel Wirneen

Laura Lönnberg

040-732 8758

laura.lonnberg @ gmail.com

Let´s Talk About I am Soldier "Warma"

Rotu: Australianpaimenkoira

Sukupuoli: Uros

Syntynyt: 5.3.2015

Väri: Musta valkoisin merkein

Korkeus:

Paino: 19kg

Isä: WTCH Tuckercreek´s Oceans Eleven "George"

Emä: WTCH Tenth Creek Ranch Mo (JJ Sun) GS-N JS-O "Sun"

Kasvattaja: Susanne Schwarzmann, kennel Let´s Talk About

Terveys:
Lonkat B/B
Kyynärät 0/0
Selkä terve VA0, LTV0
Olkapäät ja polvet terveet (epävirallinen)
Täysi hampaisto
Silmät terveet 12/2016
MDR1 normaali vanhempien perusteella
HSF4 terve vanhempien perusteella
prcd-PRA terve vanhempien perusteella
CEA terve
DM terve

Omistajat: Laura Lönnberg ja Maria Pelander

Jälkeläiset:

Maria kirjoittaa Warmasta:
Warma on koira, joka omaa suuren sydämen, toimivan moottorin ja iloisen luonteen. Warma tulee toimeen niin ihmisten kuin toisten koirien kanssa. Arki ja elämä kokonaisuudessaan Warman kanssa on mutkatonta!

Harrastusrintamalla Warma on timanttinen tapaus. Warman kanssa on seikkailtu niin agilityssä, tokossa, vepessä, nose workissa, ID-jäljellä kuin muutama rallytokotuntikin on testattu. Hakutreeneihin on myös eksytty ja paimennustaitoja hiottu. Kisarintamalle ei ole kiirehditty, sillä tällä hetkellä taitoja hiotaan. Monipuolisuus on valttia ja tuosta otuksesta on vaikka mihin.

Kaikkeen touhuamiseen ja työskentelyyn Warma suhtautuu tietyllä vakavuudella. Miellyttämisen halua löytyy ja moottorista löytyy virtaa. Warma oppii nopeasti, vaikka toisinaan jotkut asiat vaativat pientä hauduttelua. Pieni kypsymisaika asioissa yleensä ennakoi parempaa lopputulosta.

Kropan hallinta Warmalla on hyppysissä. Erilaisissa harrastuksissa siitä on ollut etua monta kertaa ja hupitempuissa sitä on helppo hyödyntää. Viimeisimmät kropan hallintatemput taitavat olla laudalla takaperin kävely ja kaikkien jalkojen asettamisen mahdollisimman pieneen purkkiin.

Palkkauksen suhteen Warma ei ole nirso. On kyse sitten lelu- tai ruokapalkasta, niin molemmat käyvät eikä sosiaalista palkkaustakaan ole unohdettu. Jos Warmalta kysytään, niin lelupalkka taitaa olla se ehdoton ykkönen. Vaikka Warma nauttiikin touhuamisesta ja palkkausesta, niin vapaalla osataan ottaa myös rennosti.
Warman kanssa on helppoa nauttia tekemisestä ja yhdessä pidetään hauskaa!