Kennel Wirneen

Laura Lönnberg

040-732 8758

laura.lonnberg @ gmail.com

Sijoituskoirat

Koirat ovat minulle pääsääntöisesti perheenjäseniä ja harrastuskavereita, tämän vuoksi kotonamme on tilaa vain rajalliselle määrälle koiria. Kasvatustyön mahdollistamiseksi minulla on useita sijoituskoiria omisssa kodeissaan. Suurkiitos kaikille upeille sijoituskodeille! 

Sijoituksessa minulla on kahdeksan koiraa, joista osa omia kasvatteja. Helsingissä asuu HYRRÄ (Snowtime´s Bonanza). J-pentueesta sijoitukseen jäi MAGGIE (Wirneen Johan Pomppas), joka asuu äitinsä Prillan ja Evan luona Vihdissä. L-pentueesta sijoitin RIEMUN (Wirnen Liiankin Liekehtivä), joka ilahduttaa äitinsä Raikun ja Tuulin arkea Vantaalla. Sijoituskoireni laumaan kuuluvat myös sijoituspoika WARMA, joka asuu Marian luona. N-pentueesta sijoitukseen jäi HUPIP-pentueesta PIKA ja PILKE sekä O-pentueesta VIUHU. Kasvamassa on siis paljon tulevaisuuden toivoja.

Yhteisomistuksessa Tiinan luona asustelee Saksan tuonti SEPI.

PRILLA (Windedos Negrita) siirtyi Evan omistuksen Wirneen J-pentueen jälkeen ja asuu Evan luona Vihdissä. Prilla on myös Wirneen P-pentueen emä. RAIKU (RTK4 TK1 Wirneen Huutomerkki) on Wirneen L-pentueen emä ja siirtynyt Tuulin omistukseen. NAURU (Windedos Amaretti) siirtyi Maijan omistukseen M-pentueen jälkeen. I-pentueen sijoituskoirat TINTTI (Wirneen Ilmiliekki) ja ILO (Wirneen Ilopilleri) ovat myös siirtyneet Sarin ja Jennyn omistukseen O-pentueen ja N-pentueen jälkeen.