Kennel Wirneen

Laura Lönnberg

040-732 8758

laura.lonnberg @ gmail.com

Sijoituskoirat

Koirat ovat minulle pääsääntöisesti perheenjäseniä ja harrastuskavereita, tämän vuoksi kotonamme on tilaa vain rajalliselle määrälle koiria. Kasvatustyön mahdollistamiseksi minulla on useita sijoituskoiria omisssa kodeissaan. Suurkiitos kaikille upeille sijoituskodeille!

Sijoituksessa minulla on yhdeksän koiraa, joista osa omia kasvatteja. Maijan luona Vantaalla asuu NAURU (Windedos Amaretti). I-pentueesta minulle jäi kaksi sijoituskoiraa, TINTTI (Wirneen Ilmiliekki), joka asuu Sarin luona Turussa sekä ILO (Wirneen Ilopilleri), joka asuu Jennyn luona Tampereella. Jennan luona Helsingissä asuu HYRRÄ (Snowtime´s Bonanza). J-pentueesta sijoitukseen jäi kaksi tyttöä, JIPPI (Wirneen Jippijaijee) asuu Nooran luona Helsingissä ja MAGGIE (Wirneen Johan Pomppas) äitinsä Prillan ja Evan luona Vihdissä. Sijoituskoireni laumaan kuuluvat myös sijoituspojat ARTHUR (Drovers Road Rodeo Bull), joka on tuotu Hollannista ja asuu Tampereella Sailan luona sekä Itävallasta tuotu WARMA, joka asuu Marian luona. Viimeisin sijoituskoirani on oma kasvattini L-pentueesta, RIEMU (Wirneen Liiankin Liekehtivä).

PRILLA (Windedos Negrita) siirtyi Evan omistuksen Wirneen J-pentueen jälkeen ja asuu Evan luona Vihdissä. RAIKU (RTK4 TK1 Wirneen Huutomerkki) on Wirneen L-pentueen emä ja siirtynyt Tuulin omistukseen.