Kennel Wirneen

Laura Lönnberg

040-732 8758

laura.lonnberg @ gmail.com

Tervetuloa kennel Wirneen kotisivuille!Wirneen kennelin takaa löydyn minä, Laura. Asun perheeni kanssa Nurmijärvellä, Etelä-Suomessa. Koirat ovat tärkeä osa elämääni, sekä perheenjäseninä että harrastuskavereina. Harrastan koirieni kanssa aktiivisesti useita eri lajeja. Kasvatustyö on ollut tavoitteena ja haaveena jo pitkään, vuodesta 2003 saakka.

Wirneen kennelin tavoitteena on saattaa maailmaan päältään ja kropaltaan terveitä ja toimivia australianpaimenkoiria moneen menoon. Tavoitteena on monipuolinen harrastuskoira, aussie parhaimmillaan. Ensimmäinen Wirneen pentue syntyi toukokuussa 2012. Vuoden 2014 loppuun mennessä pentueita on syntynyt viisi ja maailmalla vilistää jo 33 iloista Wirnistelijää. Suurkiitos kaikille loistaville omistajille aktiivisten kotien tarjoamisesta!  

Kotonamme asustaa kolme aussieta, Nessa, Nessan poika Hoppu sekä Nessan tyttö Kipinä. Sijoituksessa minulla on tällä hetkellä seitsemän narttua sekä kaksi tuontiurosta. Lisää koiristamme niiden omilla sivuilla. 

Tervetuloa tutustumaan Wirneen sivuille ja piipahdathan pian uudestaan, pyrin päivittämään sivuja aina tilaisuuden tullen.

Mikäli kinnostuit kasvatustyöstäni tai koiristani, ole rohkeasti yhteyksissä.

Laura