Kennel Wirneen

Laura Lönnberg

040-732 8758

laura.lonnberg @ gmail.com

Tervetuloa kennel Wirneen kotisivuille!Wirneen kennelin takaa löydyn minä, Laura. Asun perheeni kanssa Nurmijärvellä, Etelä-Suomessa. Koirat ovat tärkeä osa elämääni, sekä perheenjäseninä että harrastuskavereina. Harrastan koirieni kanssa aktiivisesti useita eri lajeja. Kasvatustyö on ollut tavoitteena ja haaveena jo pitkään, siitä asti kun sain ensimmäisen aussieni vuonna 2003.  

Wirneen kennelin tavoitteena on saattaa maailmaan päältään ja kropaltaan terveitä ja toimivia australianpaimenkoiria moneen menoon. Tavoitteena on monipuolinen harrastuskoira, aussie parhaimmillaan. Ensimmäinen Wirneen pentue syntyi toukokuussa 2012. Pentueita on syntynyt tasaiseen tahtiin tuosta lähtien. Maailmalla vilistääkin jo melkoinen jengi iloisia Wirnistelijöitä. Suurkiitos kaikille loistaville omistajille aktiivisten kotien tarjoamisesta!  

Kotonamme asustaa kaksi aussieta, bordercollie ja sheltti. Laumaamme kuuluvat omat kasvattini Hoppu ja Kipinä, bordercollie Riffi sekä Saran sheltit Nimbus ja Sieppi. Sijoituksessa minulla on useita narttuja. Lisää koiristamme niiden omilla sivuilla. 

Tervetuloa tutustumaan Wirneen sivuille ja piipahdathan pian uudestaan, pyrin päivittämään sivuja aina tilaisuuden tullen.

Mikäli kinnostuit kasvatustyöstäni tai koiristani, ole rohkeasti yhteyksissä.

Laura