Kennel Wirneen

Laura Lönnberg

040-732 8758

laura.lonnberg @ gmail.com

Wirneen harhalaaki "Shake"

Rotu: Australianpaimenkoira

Sukupuoli: Uros

Syntynyt: 24.5.2012

Väri: Punainen valkoisin ja tan merkein

Korkeus: 52 cm

Paino 21 kg

Emä: FI TVA FI KVA HK3 EK3 JK3 VK1 BH Windedos After Eight "Nessa"

Isä: FI TVA FI KVA HK3 EK1 JK1 BH Delta River Buffalo Track "Fresco"

Terveys:
Silmät pentuterveet
Kaihigeeni HSF4: normaali
Ivermektiinherkkyys MDR1: normaali
MyDogDNA testattu
Lonkkanivelet B/B
Kyynärät 0/0
Selkä nikamien epämuotoisuus: normaali, välimuotoinen lanne-ristinikama: normaali
Olkapäät ja polvet epävirallisesti terveet
Täysi hampaisto

Omistaja: Marjo Hannula

Shake on minun ihana, rakas, punainen tötsöhäntä, elämäni koira.

Shake on aika rauhallinen ja hiljainen kotona. Shake kyllä seuraa mitä kaikkea huustollissa tapahtuu. Kun Shake on iloinen se kantaa lelua suussa ja "örisee", joka on mielettömän mukavan kuuloista. Pihalla ja lenkillä energiaa riittää sitäkin enemmän.

Shake on oikea pusukone eli pusuja tulee tosi herkästi. Shake on myös halaaja, se tulee ja änkee itsensä oikein lähelle ja painaa päänsä kaulaani.

Toisia koiria Shake lukee tosi hyvin, mielummin se alistuu kuin rupeaa rähisemään. Mutta jos joku alkaa uhoamaan, osaa Shake vastata. Mutta mielummin Shake kääntää päänsä pois, jos joku alkaa isottelemaan. Shake on aika pehmeä ja herkkä poika.

Pienestä asti olemme harjoitelleet agilityä, joka on ykköslajimme. Shake kisaa agilityä kakkosluokassa. Agilityn lisäksi harrastamme hakua, tokoa ja tottista. Olemme myös kokeilleet jälkeä ja paimennusta, mutta koska aika ei riitä kaikkeen, ovat jälki ja paimennus karsiutuneet.

Agilityssä Shake on aivan älyttömän näppärä. Se on tosi herkkä ohjausliikkeille, nopea, notkea ja rohkea. Rataa se tekee haukkuen, menee täydellä sydämellä 100 lasissa ja antaa aina kaikkensa. Palkkaus on helppoa, sillä namit maistuu ja taistelutahtoa on, narulelut ovat lemppareita.

Shake on upea perhe ja harrastuskoira, en olisi voinut parempaa saada, olemme niin samaa hän ja minä. Suuri kiitos Lauralle tästä mahtavasta koirasta!