Kennel Wirneen

Laura Lönnberg

040-732 8758

laura.lonnberg @ gmail.com

Wirneen Ilmalento "Priya"

Rotu: Australianpaimenkoira

Sukupuoli: Narttu

Syntynyt: 19.7.2013

Väri: Punainen valkoisin ja tan merkein

Korkeus: 49 cm

Paino: 18 kg

Emä: FI TVA FI KVA HK3 EK3 JK3 VK1 BH Windedos After Eight "Nessa"

Isä: Ch Imagineers Get To Know Me CD STDs NJP DNA-CP CGC "Ben"

Kasvattaja: Laura Lönnberg, kennel Wirneen

Terveys:
Lonkat B/B
Kyynärät 0/0
Selkä Epäsymmetrinen välimuotoinen lanne-ristinikama
Olkapäät ja polvet terveet (epävirallinen)
Täysi hampaisto, saksipurenta
Silmät pentuterveet

Omistajat: Milli Lehtinen


"Priya" tarkoittaa samskritiksi "rakas" tai "suosikki". Valitsimme pennulle tämän nimen koska jo 5 viikkoisena Priya irvisteli tiensä sydämeeni. Priya on mielettömän helppo koira, sillä se on niin "cool" joka tilanteessa. Priyalla tuntuu aina olevan tilanne hallinnassa ja se lähestyy uusia tilanteita rauhallisen itsevarmasti. Muutaman kahjopääspanielin jälkeen minulle tuli yllätyksenä miten koira voi olla noin järkevä. Toisia koiria kohtaan Priya on avoin ja leikkisä. Vieraita ihmisiä kohtaan Priya on sopivasti pidättyväinen, tervehtii ystävällisesti, mutta ei hypi syliin. Tutut ihmiset neiti hukuttaa suukkoihin ja wirnistyksiin. Priya on melko itsenäinen persoona ja neidin asenne tuntuu olevan "en mää teitä tarvii, te tarviitte mua" :)

Priya on loistava harrastuskaveri. Se tekee töitä innostuneesti ja keskittyneesti. Joskus tuntuu, että neiti oppii asiat ihan itsestään ja hömelöihin spanieleihin tottuneen kouluttajan mielestä käsittämättömän nopeasti. Priya palkkautuu hyvin lelulla ja nameilla. Neiti on muiden sisarustensa tapaan hyvin ahne:) Priyalla on ihan pikkupennusta lähtien ollut toimiva On/off-kytkin. Sen kierrokset saa nostettua ja laskettua nopeasti. Tällä hrtkellä Priya harrastaa agilitya ja Tokoa. Katsotaan mitä muuta lajivalikoimaan tarttuu matkan aikana.

Priya on ihan loistava persoona ja tuntuu, että olen etuoikeutettu kun saan olla sen omistaja. Sillä on kaikkia pieniä hassuja tapoja, jotka ilahduttavat arkea! Juomakupilla neiti työntää kuononsa kokonaan kuppiin veden alle ja puhaltaa kuplia:) Eikä mikään ei ole parempaa kun Priyan Wirnistys<3

Kuva Jenny Söderlund