Kennel Wirneen

Laura Lönnberg

040-732 8758

laura.lonnberg @ gmail.com

Wirneen Poikkeuksellinen Pilailija "Pilke"

Rotu: Australianpaimenkoira

Sukupuoli: Narttu

Syntynyt: 2.3.2017

Väri: Musta valkoisin merkein

Korkeus:  48 cm

Paino:  15 kg

Isä: Snowtime´s Delaware River "Daco"

Emä: Windedos Negrita "Prilla"

Kasvattaja: Laura Lönnberg

Terveys:
Silmät terveet 3/2019
Lonkat A/A
Kyynärät 0/0
Selkä LTV0, VA0
CMR1 terve
MDR1 terve
HSF4 terve
MyDogDNA testattu

Omistaja: Laura Lönnberg ja Emilia Larmala

Emilian kertomaa Pilkkeestä:

Odotin Pilkettä pitkään ja hartaasti ja vaikka se on vielä nuori koira josta opin päivittäin lisää, on se kaikkea sitä mitä toivoin ja enemmän. 

Pilke on sosiaalinen, mutta yleensä melko välinpitämätön vieraita kohtaan. Tuttujen syliin se mielellään tunkisi väkisin, jakaisi pusupomppuja tai telakoituisi kiinni vaikka tunneiksi jos vain saisi. Pilke ottaa hyvin sosiaalista palkkaa vastaan, mutta se on myös järjettömän ahne ja tykkää leikkiä joten sitä on helppo motivoida. 

Pilke sai jo ensimmäisenä viikkona lempinimet neiti näppärä ja hikari sillä se suhtautuu hyvin vakavasti sille annettuihin tehtäviin ja tekee asiat aina just eikä melkein niinkuin sille on opetettu. 

Pilke onkin ollut todella helppo koira kunhan sille on asettanut selvät rajat. Se rauhoittuu paikkaan kuin paikkaan, mutta tekee täysillä hommia luvan saatuaan. Pilkkeellä on mieletön keskittymiskyky eikä sitä kiinnosta juurikaan muut ihmiset, koirat tai ympäristön tapahtumat joten sen kanssa on helppoa ja hauskaa treenata ja liikkua missä vain.

Pilke on päässyt kokeilemaan jo kaikenlaista ja osoittanut olevansa luonnonlahjakkuus mm. peltojäljellä, mutta meidän päälajit tulevat olemaan toko ja agility jossa Pilke tulee olemaan varmasti melkoinen raketti.