Kennel Wirneen

Laura Lönnberg

040-732 8758

laura.lonnberg @ gmail.com

Wirneen Palaako Pinna "Pinja"

Rotu: Australianpaimenkoira

Sukupuoli: Narttu

Syntynyt: 2.3.2017

Väri: Musta valkoisin merkein

Korkeus: 52 cm

Paino: 20 kg

Isä: Snowtime´s Delaware River "Daco"

Emä: Windedos Negrita "Prilla"

Kasvattaja: Laura Lönnberg

Terveys:
Silmät pentuterveet
CMR1 terve
MDR1 terve
HSF4 terve
MyDogDNA testattu

Omistaja: Piritta Simonen

Pinja on iloinen luonnonlapsi, joka tykkää olla kaikessa tekemisessä mukana ja suhtautuu asioihin mielenkiinnolla. Luonteeltaan Pinja on avoin ja sosiaalinen. Itsenäisyyttä löytyy aimo annos, eikä irtoaminen kauemmas tuota vaikeuksia. Vastapainoksi Pinjassa on myös rauhallista ja maltillista pohdiskelijaa. Kotioloissa Pinja on varsinainen sylihauva ja viihtyy lähellä rapsuteltavana.

Harrastuspuolella olemme rauhalliseen tahtiin aloitelleet agilityä, tokoa ja rally-tokoa. Pinja on aika ahne ja palkkana namit kiinnostavat edelleen enemmän kuin lelut. Lelujen jahtaamisesta ja saalistamisesta Pinja kyllä tykkää, pehmolelut ja varsinkin vinkuvat sellaiset saavat kyytiä samantien.Pinja asustelee samassa taloudessa isovelipuolensa Jedin (W. Jokumuumuka) kanssa ja vauhdikasta menoa tällä kaksikolla riittää. Tosin perusluonteiltaan nämä puolisisarukset ovat yllättävänkin erilaisia.

Neiti Pimpulainen on aikamoinen tättähäärä ja suloinen söpöliini samassa paketissa.

Kuva: Tiina Lönnberg

25.8.2018 Tarja Löfman
NUO-H

1 v 5 kk vanha vankkarunkoinen narttu. Hyvä purenta. Kuono-osa voisi olla lyhyempi. Hyvä eturinta. Hieman pysty lapa ja niukka polvikulmaus. Hyvän mallinen rintakehä. Turhan viisto lantio. Liikkuu keskipitkällä 
sivuaskeleella, leveästi edestä. Erinomainen karvanlaatu. Mukava käytös.