Kennel Wirneen

Laura Lönnberg

040-732 8758

laura.lonnberg @ gmail.com

Wirneen No Mutta Kun "Polte"

Rotu: Australianpaimenkoira

Sukupuoli: Uros

Syntynyt: 21.11.2016

Väri: Punainen valkoisin ja tan merkein

Paino: 23,5kg

Korkeus: 57cm

Isä: Ardiente Lingote De Oro "Pii"

Emä: BH TK2 Wirneen Ilopilleri "Ilo"

Terveys:
Lonkat C/B
Kyynärät 0/0
Selkä
Polvet ja olkapäät terveet (epävirallinen)
Silmät pentuterveet
Täysi hampaisto
HSF4 terve 
HUU terve
MDR1 terve
CMR1 terve

Kasvattaja: Laura Lönnberg, kennel Wirneen

Omistajat: Eija Rantanen

Polte omistajansa Eijan sanoin:


Ajatus toisesta koirasta tuli melko pian Kaylan (Wirneen Jompsin Kumpsin) tulon jälkeen. Toiveena oli saada rohkeampi ja vähemmän paineistuva tapaus kuin Kayla mutta en myöskään halunnut sellaista tättähäärää joka kävelisi kokoajan Kaylan yli. Niin meille valikoitui punainen poika, Polte.

 

Polte on hyvin energinen ja tarmoa täynnä. Kaikki tehdään täysillä ja suurella innolla. Treenitilanteissa se tarjoaa kaikkea mahdollista mitä vaan keksii. Polte tekee mitä vain saadakseen ruokaa. Lelusta ja sosiaalisesta palkasta se tuntuu kiihtyvän vähän turhan paljon. Näitä molempia meidän täytyykin harjoitella että löydämme meille sopivat tavat. Polte rakastaa ihmisiä mikä onkin hyvä asia koska siitä olisi tarkoitus tulla tulevaisuudessa hakukoira. Sillä on hyvä maalimiesmotivaatio koska mikään ei ole niin mahtavaa kuin löytää metsästä ihania ukkoja ja saada niiltä ruokaa. 

 

Kotona Poltteen hampaisiin on joutunut vähän sitä sun tätä. Kaikkea täytyy vähän maistaa. Yhteiselo Kaylan kanssa on sujunut hyvin ja muutenkin Polte tulee juttuun toisten koirien kanssa. Kun Polte oli pienempi niin Kayla tuntui välillä väsyvän siihen ja silloin Kayla pääsikin yläkertaan rentoutumaan.

NUK-1 EH 
Laukaa 14.7.2018
Konstantinos Andreou 

Correct size. I prefer broader skull and smaller ears. Correct bite. Correct lenght of neck. Level topline, correct tailset. Nicely developed chest, long in loin, narrow in front.

Oikean kokoinen. Toivoisin leveämmän kallon ja pienemmät korvat. Oikea Purenta. Oikean mittainen kaula. Tasainen ja vahva selkälinja, oikea hännän kiinnitys. Hyvin kehittynyt rinta. Pitkä lanne, kapea edestä.