Kennel Wirneen

Laura Lönnberg

040-732 8758

laura.lonnberg @ gmail.com

FI RTVA BH TK1 TK2 Wirneen Jompsin Kumpsin "Kayla"


Rotu: Australianpaimenkoira

Sukupuoli: Steriloitu narttu

Syntynyt: 17.5.2014

Väri: Punainen valkoisin merkein

Korkeus: 52cm

Paino: 16,8kg

Isä: FCI Tenth Creek Ranch Rory (ASCA: JJ Kaya ATDs OTDcd GS-E JS-E RS-O DNA-CP) "Kaya"

Emä: Windedos Negrita "Prilla"

Kasvattaja: Laura Lönnberg

Terveys:
Lonkat A/A
Kyynärät 0/0
Selkä LTV0, VA0
Olkapäät ja polvet epävirallisesti terveet
Silmät pentuterveet
Täysi hampaisto

Omistajat: Eija Rantanen


Jedi (RTVA BH TK1 Wirneen Jokumuumuka) ja Kayla (RTVA BH TK1 Wirneen Jompsin Kumpsin)

Kayla omistajansa Eijan sanoin:

Kayla oli erittäin odotettu pentu, joka saapui minun ja perheeni iloksi, harrastuskaveriksi ja perheenjäseneksi. Kun olin aikoinaan Kaylaa ottamassa, ilmoitin että minä en sitten kisaa missään lajissa mutta kuinkas sitten kävikään. 

Kaylan päälajina on ollut rally-toko. Nyt olemme saavuttaneet rallyssa kaiken mitä voimme realistisesti saavuttaa. Voitimme Keski-Suomen piirinmestaruuden vuonna 2016 niin yksilö kuin joukkuekilpailussakin. Kayla valioitui 6/2017 ja samana vuonna osallistuimme myös SM-kilpailuun. Nyt onkin aika siirtyä kohti uusia haasteita. Kokonaan emme kuitenkaan rallya jätä.

Tokoa yritämme epätoivoisesti tahkota. Olen tehny Kaylan koulutuksessa tehnyt virheitä, joiden korjaaminen on hidasta. Eihän sillä ollut minulle alunperin merkitystä millä tekniikalla asiat suoritetaan kunhan vaan tottelee. 

Olemme palanneet myös agilityn pariin josta Kayla tykkää valtavasti. Kayla irtoaa minusta todella hyvin ja lukee ohjausta hienosti. Kayla on notkea sekä sillä on erittäin hyvä kropan käyttö. Kaylalla olisi rahkeita vaikka mihin. Valmentajamme sanookin että Kayla toimii kuin ihmisen mieli. Kunhan minä oppisin vain ohjaamaan kunnolla ja muistaisin radat. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Luonteeltaan Kayla on iloinen ja hyvin sosiaalinen tapaus. Se rakastaa vieraita. Toisten koirien kanssa Kayla tulee hyvin toimeen mutta jos toinen rupeaa häntä mielistelemään liikaa, pitää hieman murahtaa, ei sen ihmeempää. Kayla on myös aika herkkis. Se paineistuu herkästi mm. minun jännittämisestä ja tämä onkin tuonut lisähaastetta kisatilanteisiin. Arjessa Kayla on todella helppo tapaus, rauhallinen ja hiljainen. Kaiken kaikkiaan Kayla on juuri sitä mitä olin toivonutkin ja vielä paljon enemmän.

Lena Danker, 5.5.2016, NUO-EH

"Kohta 2v feminiininen narttu, joka antaa hyvin kapean vaikutelman. Feminiininen mutta kapea pää, purenta ok. Avoimesti kulmautunut edestä ja takaa, hyvä elkä, mutta jyrkkä lantio, tästä johtuen takaraajat jäävät rungon alle sekä seistessä että liikkeessä. Miellyttävä luonne."

Ilo (Wirneen Ilopilleri), Kayla (Wirneen Jompsin Kumpsin) ja Priya (Wirneen Ilmalento) Kuva Jenny Söderlund