Kennel Wirneen

Laura Lönnberg

040-732 8758

laura.lonnberg @ gmail.com

Uutisia

CavaUutiset ovat kasvattajan aikatauluhaasteiden vuoksi laahanneet pahasti perässä, pahoittelut. Onnea kaikille ahkerille kasvattien omistajille tasapuolisesti kaikista upeista tuloksista! Yritetäänpäs aloittaa vuoden 2018 alusta paremmalla onnella uudestaan. 

Aikaisempien vuosien uutisia pääset lukemaan täältä:

Raahaa kuva tähän

Kuvateksti

Tekstisisältöä pääset muokkaamaan tuplaklikkaamalla tekstialuetta. Tekstieditorilla voit lisätä ja muokata linkkejä, lihavoida, kursivoida ja alleviivata tekstiä sekä luoda listauselementtejä ja numerolistauksia. Asetuksista voit asemoida tekstin oikealle, vasemmalle tai keskitetyksi sekä jakaa tekstikappaleen useampaan eri komponenttiin.
Raahaa kuva tähän

Kuvateksti

Tekstisisältöä pääset muokkaamaan tuplaklikkaamalla tekstialuetta. Tekstieditorilla voit lisätä ja muokata linkkejä, lihavoida, kursivoida ja alleviivata tekstiä sekä luoda listauselementtejä ja numerolistauksia. Asetuksista voit asemoida tekstin oikealle, vasemmalle tai keskitetyksi sekä jakaa tekstikappaleen useampaan eri komponenttiin.

28.4.2018
Eija ja Kayla (FI RTVA BH TK1 Wirneen Jompsin Kumpsin) korkkasivat näyttävästi TOKOn avoimen luokan upealle ykköstulokselle 310p. Isosti onnea taitaville!

27.4.2018
Luonnetestissä kävi tänään useita Wirneen koiria: sijoituskoira Warma (Let´s Talk About I Am Soldier), I-pentueesta Ihme (Wirneen Ihmejakumma), K-pentueesta Djali (Wirneen Kilpikonna) sekä Kipinä (Wirneen Kaikki Sun Pelkosi) ja L-pentueesta Nuka (Wirneen Lennokas Lottovoitto), Lysti (Wirneen Lystikäs Lipsuttaja) sekä Riemu (Wirneen Liiankin Liekehtivä). Kiitos testiin osallistumisesta, arvokasta tietoa kasvattajalle!

14.4.2018
Sulo (BH RTK4 TK2 TK3 Wirneen Kolmiolääke) sekä Helka (RTK2 Wirneen No Niin Justiinsa) pyörähtivät näyttelyissä Annen kanssa. Sulolle vidoin H ja Hekalle hiensti EH! Onnea!

11.4.2018
Wirneen R-pentue Vekki x Maggie on syntynyt. Pentueessa on yksi uros ja kuusi narttua. Lisää pentueen omalta sivulta.

8.4.2018
Loru (Wirneen Loistava Loruilija) korkkasi tänään agilitykisauransa. Hyvä Tuuli ja Loru!

Lysti (BH Wirneen Lystikäs Lipsuttaja) ja Ihme (BH Wirneen Ihmejakumma) taituroivat tänään nimiensä eteen uudet tittelit BH! Onnea Mari ja Lysti sekä Soile ja Ihme!

7.4.2018
Lippe (PAIM1 PAIM-T Wirneen Lahjakas Lurittaja) läpäisi pika-ajassa NoseWorkin eukalyptys hajutestin. Onnea Anne ja Lippe!

1.4.2018
Onnea kolmevuotiaat Koot!

Anne, Helka (RTK2 Wirneen No Niin Justiinsa) ja Sulo (BH TK2 TK3 RTK4 Wirneen Kolmiolääke) ovat ahkeroineet tuloksia Tampereen tuplarallykisoissa. Sulolle mestariluokasta 88 ja 93 pistettä, Helkalle avoimesta luokasta 94 ja 74 pistettä sekä uusi koulari RTK2! Isosti onnea!

Mari ja Sanni (Wirneen Nyt On Nappiosuma) aloittivat tokouransa, hyvä tytöt!

31.3.2018
Piritta ja Jedi (FI RTVA BH Wirneen Jokumuumuka) korkkasivat upeasti tokon voittajaluokan, hieno ykköstulos! Onnea taitoparille!

30.3.2018
Kayla (FI RTVA BH TK1 Wirneen Jompsin Kumpsin) läpäisi Nosework 1-luokan hajutestin. Onnea Kayla ja Eija!

24-25.3.2018
FCI paimennuskisoissa Woollandiassa Marika ja Jocke tekaisivat hienon tuloksen kakkosluokassa. Jockelle titteli PAIM2 ja kisaoikeus ylimpään luokkaan. Isosti onnea! Samoissa kisoissa sekä Kipinä että Hoppu tekivät hienot ERI tulokset kolmosluokasta. Hopulle uusi titteli PAIM3 ja paimennusvaliokello käyntiin ja Kipinä on nyt yhden ERI tuloksen päässä paimennusvalion arvosta. Jeejee!

18.3.2018
Meillä on pentuja! Hyrrän ja Hopun pennut syntyivät, 2 urosta ja 3 narttua. Lisää Q-pentueesta omalta sivulta.

Lysti

17.3.2018
Anne ja Helka (RTK1 Wirneen No Niin Justiinsa) korkkasivat rally-tokon avoimen luokan tuloksella 77/100. Sulo (BH TK2 TK3 RTK4 Wirneen Kolmiolääke) kisasi mestariluokasta 95/100 pistettä eli valiokello on viritetty käyntiin. Onnea Anne, Sulo ja Helka!

Mari ja Lysti (Wirneen Lystikäs Lipsuttaja) avasivat upeasti tokokisauransa: alokasluokasta ykköstulos ja KP! Isosti onnea!

12.3.2018
Onnea Wirneen O-pentue 1 vee! Isot onnittelut Oitikselle, Viljalle, Sokalle, Haikulle, Hupsille ja Viuhulle!

3.3.2018
P-pentueen kimppakuvauksessa mukana Pika, Pojo, Tinka, Pinja, Aada ja Pilke. Luustokuvat näyttivät oikein siisteiltä, joten hyvillä mielin odottelemme virallisia lausuntoa.

2.3.2018
Onnea upeat Peet, mittarissa 1 vuosi! 

27.1.2018
Marika ja Jocke tekaisivat rally-tokon tuplakisoissa avoimesta luokasta 99 ja 100 pistettä, samalla Jocke sai uuden tittelin RTK2. Isoti onnea!

Prilla ja Hoppu